Konfigurera sökalternativen

Norton 360 Online låter dig konfigurera sökalternativen för varje sökning du anpassar. Som standard återspeglar sökalternativen de aktuella inställningarna i Datorsökning i fönstret Inställningar. De ändringar du gör tillämpas endast i den aktuella sökningen.

Förutom de anpassade sökningarna som du skapar kan du även konfigurera alternativ för standardsökningar. Du kan konfigurera sökalternativen för fullständig systemsökning, snabbsökning och sökningar av enheter, mappar och filer.

Konfigurera sökalternativen

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Anpassad sökning under Datorsökning i fönstret Sökningar.

3. Klicka på Kör.

4. I fönstret Sökningar i kolumnen Redigera sökning klickar du på redigeringsikonen bredvid den sökning du vill schemalägga.

5. I fönstret Redigera sökning på fliken Sökalternativ kan du konfigurera sökalternativen efter önskemål.

6. Klicka på OK.

Om anpassade sökningar

Skapa en anpassad sökning

Om Datorsökning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55933925_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 02/11/2011