Meddelande: "Felaktig licensnyckel: Du har inaktiverat din prenumeration för denna enhet"

Det här felmeddelandet visas när installationen på enheten har inaktiverats för den produktnyckel du använder. En installation kan inaktiveras via ditt Norton-konto eller Norton-support så att du kan använda den på en annan enhet.

Om du har inaktiverat en installation av misstag på enheten, behöver du bara ladda ner och installera Norton med en aktiv prenumeration. Följ anvisningarna nedan för att ladda ner och installera Norton.

Ladda ner och installera Norton på datorn

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. På sidan Kom i gång klicka på Ladda ner Norton.

Om du vill installera en ny produkt som inte är registrerad i ditt Norton-konto klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn för att visa nedladdade filer och klicka på filen som du laddade ner.

• Chrome: Klicka på den nedladdade filen som visas längst ned i det vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55844105_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 13/11/2018