Månadsrapport

I Månadsrapporten visas en översikt över aktiviteterna i Norton 360 Online under de senaste 30 dagarna. Du kan snabbt se hur många virus som har hittats, hur många intrångsförsök som har blockerats och mycket mer. Månadsrapporten innehåller aktuell statistik.

Om du vill se en lista över specifika objekt i varje katalog går du till huvudfönstret i Norton 360 Online och klickar på Visa detaljer i Datorsäkerhet, Webb eller Säkerhetskopiering och optimering.

I avsnittet Norton-nyheter om Internetbrottslighet kan du läsa om de senaste nyheterna inom Internetbrottslighet och Internetsäkerhet. Länken Läs mer leder till Symantecs webbplats där du kan se de senaste uppdateringarna. Där finns även artiklar som beskriver hur du surfar säkert.

Där finns även Månadens tips som kan handla om en viss funktion eller tjänst i produkten. För varje tips visas ett Månadens tips -alternativ. Klicka på det om du vill veta mer om den tjänst eller produkt som nämns i tipset.

Du kan se följande statistik i fönstret Månadsrapport :

Datorsäkerhet

Här visas information om olika angrepp som datorn skyddas från

I avsnittet Datorsäkerhet visas information om:

• Antal virus och spionprogram som har upptäckts

• Hur många hot som Norton 360 Online skyddat datorn från

• Hur många objekt som har sökts igenom Informationen inbegriper antalet filer, processer och registernycklar

• Hur många objekt som har satts i karantän

• Hur många fullständiga systemsökningar som du har utfört

• Hur många snabbsökningar som du har utfört

• Hur stor andel av filerna på datorn som har statusen Norton Trusted

• Hur många angreppsförsök som har blockerats

• Hur många aktiviteter som brandväggen övervakar

• Hur många nätverksanslutningar som brandväggen övervakar

• Hur många hot som brandväggen blockerar

• Hur många angreppsförsök som har blockerats

• Hur många e-postmeddelanden som har sökts igenom

• Hur många IDS-signaturer (Intrusion Detection System) som används för att skydda din dator

Webb

Här visas mer information om skydd mot nätfiske.

I avsnittet Webb visas information om:

• Hur många nätfiskewebbplatser som har blockerats.

• Hur många skadliga webbplatser som har blockerats av Norton Safe Web.

• Hur många kända autentiserade webbplatser som du har besökt.

• Hur många nätfiskewebbplatser som du har skyddats mot.

Säkerhetskopiering och optimering

Här visas information om aktiviteter för säkerhetskopiering och optimering.

I avsnittet Säkerhetskopiering och optimering visas information om:

• Hur många filer som har säkerhetskopierats med alternativet Säker Internetlagring.

• Hur många filer som har säkerhetskopierats på enhet C på datorn.

• Hur många tillfälliga filer från Internet Explorer och Windows som har tagits bort.

• Hur många filer som har defragmenterats under diskoptimering.

• Hur många föråldrade poster som har tagits bort från Windows-registret.

Månadsrapporten visar endast två typer av statistik per kategori.

I Säkerhetshistork visas mer information om kategorierna i månadsrapporten. Klicka på länkarna under motsvarande kategori om du vill veta mer om den.

Markera Visa inte månadsrapporter automatiskt om du inte vill att månadsrapporter ska visas automatiskt i Norton 360 Online. I vanliga fall visas månadsrapporterna automatiskt var 30:e dag.

Visa månadsrapporten

Om månadsrapporten

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.