Vi har upptäckt att Windows-tjänsten Base Filtering Engine inte körs på datorn

Detta problem uppstår när Windows-tjänsten Basfiltreringsmaskin inte kan startas eller inte körs. Den här tjänsten behövs för att Norton Firewall ska fungera korrekt. Ladda ner och kör korrigeringsverktyget Basfiltreringsmaskin för att lösa detta problem.

STEG 1

Ladda ner och kör korrigeringsverktyget

Korrigeringsverktyget är inte kompatibelt med Windows XP. Windows XP-användare måste kontakta Norton-support.

1. Ladda ner korrigeringsverktyget .

Spara filen på skrivbordet i Windows.

2. Dubbelklicka på filen BaseFilterEngineFix.exe på skrivbordet.

Genom att köra verktyget godkänner du användaravtalet.

3. Om du blir ombedd att installera .NET Framework 3.5, klickar du på Ladda ner och installera denna funktion.

4. Klicka på Tillämpa korrigering i fönstret Base Filter Engine-reparation.

Korrigeringsverktyget reparerar tillämpliga Base Filter Engine-registernycklar.

5. Klicka på Starta om nu.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55777911_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 04/08/2017