Har du inloggningsproblem?

Du kan skriva fel lösenord tre gånger. Om du skriver fel en fjärde gång har du möjlighet att återställa Identity Safe. Om du återställer Identity Safe så förlorar du alla Identity Safe-uppgifter du har sparat, till exempel inloggningsuppgifter, kort och anteckningar. Lösenordet för Identity Safe kan inte återställas om du glömmer det. Du måste i så fall återställa Identity Safe, vilket innebär att du förlorar alla uppgifter som du har sparat.

Du har följande alternativ i fönstret Inloggningsproblem? :

Återställ Identity Safe

Här kan du återställa Identity Safe.

Om du återställer Identity Safe tas alla dina Identity Safe-uppgifter bort permanent. Om du vill återställa Identity Safe visar Norton 360 Online en dialogruta för bekräftelse.

Försök igen

Ange ditt Identity Safe-lösenord igen.

När du klickar på Försök igen så öppnas fönstret Logga in på Identity Safe. Du kan ange lösenordet en gång till.

Om du har glömt lösenordet kan du få hjälp av den lösenordsledtråd som du angav när du konfigurerade Identity Safe.

Om Identity Safe

Återställa Identity Safe

Ändra ditt Identity Safe-lösenord

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55652446_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/09/2011