Förnya din Norton-prenumeration

Med Norton kan du förnya din Norton-prenumeration online.

Du kan inte förnya prenumerationen på Norton Family.

Om du har registrerat produktnyckeln i ditt Norton-konto kan du se hur många dagar som återstår av prenumerationerna för varje installerad tjänst.

Alternativet Förnya är endast tillgängligt om antal återstående dagar är mindre än 30 för den aktuella prenumerationen.

Så här förnyar du din Norton-prenumeration

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Klicka på Norton-tjänsten som snart upphör på sidan Prenumerationer.

3. Klicka på Förnya nu.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här förnyar du Norton-prenumerationen med hjälp av en annan produktnyckel.

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Klicka på din enhet som har den utgående Norton-tjänsten.

3. Klicka på Ange en annan produktnyckel på sidan som visas.

4. I dialogrutan som visas anger du produktnyckeln i rutan för detta.

Produktnyckeln du anger måste vara giltig för den installerade tjänsten. En Norton Security-nyckel kan till exempel endast användas för att förnya Norton Security.

5. Klicka på OK.