Förnya din Norton-prenumeration

Med Norton kan du förnya din Norton-prenumeration online.

Du kan inte förnya prenumerationen på Norton Family.

Om du har registrerat produktnyckeln i ditt Norton-konto kan du se hur många dagar som återstår av prenumerationerna för varje installerad tjänst.

Alternativet Förnya är endast tillgängligt om antal återstående dagar är mindre än 30 för den aktuella prenumerationen.

Förnya din Norton-prenumeration

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. På sidan Min prenumeration väljer du Norton-prenumeration som är på väg att löpa ut.

3. Klicka på Förnya nu.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55260940
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 28/11/2018