Om Lösenord och säkerhet

Du kan ändra lösenordet till Identity Safe med Lösenord och säkerhet. Du kan även använda detta alternativ för att ställa in den säkerhetsnivå du vill ha för användning av Identity Safe-lösenord.

I följande avsnitt kan du ändra Identity Safe-lösenordet och konfigurera lösenordets säkerhetsnivåer:

Identity Safe-lösenord

Via alternativet Byt lösenord kan du ändra ditt Identity Safe-lösenord och ange en ny ledtråd till lösenordet.

Lösenordssäkerhet

Ange säkerhetsnivå för Identity Safe-lösenordet.

Identity Safe har fyra säkerhetsnivåer för att skydda ditt Identity Safe-lösenord. Välj något av följande alternativ:

• Begär lösenord i början av varje inloggningssession

Frågar efter ditt lösenord för Identity Safe första gången du ansluter till Identity Safe.

Om du är inloggad i Windows behöver du inte ange lösenordet på nytt.

Du bör använda detta alternativ för att göra dina inloggningsuppgifter säkrare.

• Begär lösenord innan inloggningsuppgifter fylls i

Frågar efter ditt Identity Safe-lösenord för varje Internetformulär innan automatisk ifyllning kan ske.

Du kan ange att Identity Safe-lösenordet måste anges vid enskilda inloggningar innan automatisk ifyllning kan ske.

• Logga automatiskt ut från Identity Safe när datorn har varit inaktiv under

Loggar automatiskt ut dig från Identity Safe när din dator har varit inaktiv under den tidsperiod du anger. Du kan välja mellan 15, 30 eller 45 minuter.

Du bör välja det här alternativet om andra personer har tillgång till din dator.

• Inget lösenord behövs. Logga in mig automatiskt när Windows startar

Ange det här alternativet om du vill logga in på Identity Safe när Windows startar. Symantec rekommenderar att du inte väljer det här alternativet.

Inställningarna för det här alternativet är specifika för varje Windows-användarkonto.

• Begär lösenord när datorn aktiveras från viloläge

Du ombeds ange ditt Identity Safe-lösenord när datorn aktiveras från viloläge.

Det här alternativet förhindrar obehörig åtkomst till dina Identity Safe-uppgifter eftersom Identity Safe-lösenordet måste anges varje gång datorn aktiveras från viloläge.

Du blir endast ombedd att ange Identity Safe-lösenordet i Norton 360 Online om du loggar in i ditt Identity Safe-valv när datorn har varit inaktiv.

Du måste validera Identity Safe-lösenordet varje gång du ändrar valvets säkerhetsnivå till en osäkrare inställning än den aktuella.

Ändra ditt Identity Safe-lösenord

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5467448_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011