Om Webbsökningsalternativ

Med Webbsökningsalternativ kan du konfigurera hur du vill att Identity Safe ska samla in, lagra och visa inloggningsinformation för de webbsidor du besöker. Du kan konfigurera Identity Safe att visa dina kort som du har skapat för webbplatser med formulär. Du kan även konfigurera inställningarna för automatisk ifyllning för webbsidor som innehåller säkerhetshot.

Du kan använda följande alternativ i fönstret Webbsökningsalternativ :

Fråga om mina uppgifter ska sparas när jag loggar in på webbplatser

Du blir tillfrågad om du vill att inloggningsuppgifter ska sparas för den webbplats du besöker.

Visa mina inloggningsuppgifter varje gång jag besöker en sida med flera olika inloggningsuppgifter.

Dina inloggningsuppgifter visas när du besöker en webbplats som det finns olika inloggningsuppgifter till.

Fyll i mina inloggningsuppgifter automatiskt när jag besöker webbplatser

Dina inloggningsuppgifter fylls i automatiskt när du besöker en webbplats.

Visa mina identitetskort varje gång jag besöker en sida med formulär.

Dina identitetskort visas varje gång du besöker en webbsida där det finns formulär som kan fyllas i med personuppgifter.

Du kan också välja alternativet Webbplatser med automatisk ifyllning som innehåller säkerhetshot för att ange hur du vill att Identity Safe ska hantera webbplatser som innehåller säkerhetshot. Du kan även inaktivera webbläsarens lösenordshanterare med alternativet Stäng av webbläsarens lösenordshanterare.

Redigera inloggningar

Lägga till kort

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5467445_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/09/2011