Importera Identity Safe-data

Du kan importera dina Identity Safe-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare. Du kan även importera Identity Safe-data från en flyttbar profil som du har sparat i en tidigare version av Norton 360 Online.

Du kan sammanfoga importerade data till det valv som du är inloggad på för närvarande, eller ersätta befintliga Identity Safe-data som du har sparat i det valv som du är inloggad på med dina importerade data.

Alternativen Sammanfoga med befintliga data och Ersätt befintliga data visas endast när du importerar Identity Safe-data från en säkerhetskopia.

När du importerar Identity Safe-data från din lokala eller flyttbara profil kan du endast sammanfoga data. Alternativet Ta bort ursprungliga data efter sammanfogning visas när du importerar data från en lokal eller flyttbar profil. Som standard är alternativet aktiverat.

Återställ dina data

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och klicka sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Importera data under Identity Safe.

3. Välj ett av följande alternativ i fönstret Importera Identity Safe-data under Importera data från :

• Flyttbar profil (Enhet: Enhet:\)

Det här alternativet visas bara om du ansluter en extern enhet med en flyttbar profil.

• Säkerhetskopierad fil

Om du väljer det här alternativet skriver du in eller bläddrar till platsen för den fil från vilken du vill återställa data.

4. Om du har säkerhetskopierat dina data med ett lösenord anger du det i rutan Lösenord.

5. Om du vill importera data från en säkerhetskopierad fil väljer du ett av följande alternativ under Medan data importeras :

• Sammanfoga med befintliga data

• Ersätt befintliga data

6. Klicka på OK.

7. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Om att exportera och importera Identity Safe-uppgifter

Exportera Identity Safe-data

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466277_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 12/09/2011