Importera dina Norton Password Manager-data

Du kan importera dina Password Manager-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare. Du kan även importera Norton Password Manager-data från en flyttbar profil som du har sparat i en tidigare version av Norton.

Alternativen Sammanfoga med importerade data och Ersätt befintliga data med importerade data visas när du importerar Norton Password Manager-data från en säkerhetskopia. Du kan sammanfoga importerade data till det valv som du är inloggad på för närvarande eller ersätta befintliga data som du har sparat i valvet

Filstorleken får inte vara större än 15 MB för CSV-filer när du importerar. Norton Password Manager tillåter inte heller import av NMP-filer (Norton Password Manager).

Exportera din webbläsares Password Manager-data från Norton

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Klicka på Öppna valv i popupfönstret som visas.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på Valv.

6. I fönstret Norton Password Manager, klicka på och klicka på Importera valv.

7. I fönstret Importera lösenord klicka på Ladda ner och följ instruktionerna på skärmen för att ladda ner och spara en .zip-fil.

8. Extrahera .zip -filen och kör filen import_password.exe.

9. I fönstret importera lösenord, följ instruktionerna på skärmen för att ladda upp .json -fil.

Efter Norton Password Manager importerat inloggningarna klickar du på Importera för att importera inloggningarna.

10. Slutför import av lösenord genom att klicka på Slutför.

Norton tillåter dig även att importera inloggningar från andra lösenordshanterare. Lär dig att importera inloggningar från andra lösenordshanterare.

Exportera dina Norton Password Manager-data från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. Klicka på fliken Importera/exportera.

5. På raden Importera klickar du på Importera.

6. I fönstret Importera valv väljer du ett av följande alternativ:

• Sammanfoga importerade data med befintliga data

• Ersätt befintliga data med importerade data

7. Klicka på Importera.

8. Bläddra till platsen där filen som du vill importera finns

Du får åtkomst till valvsäkerhetskopiorna på Mina dokument\Norton Password Manager-säkerhetskopior\<Norton-kontonamn>.

9. Markera filen och klicka sedan på Öppna.

10. Om du har olika lösenord för de lagrade inloggningar som finns i det valv du använder för närvarande och det valv du importerar visar Norton ett bekräftelsemeddelande. Välj något av följande alternativ:

• Klicka på Behåll befintligt lösenord om du vill behålla det lösenord som lagrats i molnvalvet.

• Klicka på Behåll importerat lösenord om du vill skriva över det lösenord som lagrats i molnvalvet med det lösenord som lagrats i valvet som importeras.

11. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Video: Så här importerar du Password Manager-valvdata

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466277
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 07/06/2019