Exportera Identity Safe-data

Du kan exportera uppgifterna i Identity Safe av säkerhetsskäl, för att återställa data eller om du vill överföra Identity Safe till en ny dator.

Du kan hämta Identity Safe-data när din produkt går ut.

Exportera Identity Safe-data

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Exportera data under Identity Safe.

3. I fönstret Exportera Identity Safe-data väljer du Filformat.

Välj något av följande:

• Identity Safe-format för säkerhetskopia

• Oformaterad text

4. I dialogrutan Exportera mina data till skriver du in eller bläddrar till den plats där du vill spara din information.

5. Ange det namn du vill ge filen.

6. Om du vill säkerhetskopiera data med ett lösenord för ytterligare säkerhet ska du ange och bekräfta lösenordet.

7. Klicka på OK.

8. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Om att exportera och importera Identity Safe-uppgifter

Importera Identity Safe-data

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466274_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011