Redigera inloggningar

Redigera inloggningar ger dig möjlighet att granska all inloggningsinformation som du vill att Identity Safe ska hantera.

Med Redigera inloggningar kan du göra följande:

• Lagra inloggningsuppgifter för webbsidor på ett säkert sätt.

• Spara flera ID-uppgifter eller konton och lösenord för en webbplats.

• Organisera dina inloggningar i olika mappar.

• Söka efter specifika inloggningar på ett smart sätt.

• Spara namnet på en webbsida under ett annat namn än standardnamnet.

• Visa inloggningsinformation och välj om du vill visa eller dölja lösenordet.

• Visa styrkan hos ditt lösenord för varje inloggning.

• Snabbstarta webbplatsens inloggningssida.

• Fylla i dina inloggningsuppgifter automatiskt när du återvänder till webbsidor.

• Lägga till inloggningar manuellt.

• Ändra webbadressen för dina sparade inloggningar.

• Visa när du senast ändrade inställningarna för de sparade inloggningarna.

Redigera inloggningar låter dig också visa och fylla i inloggningsuppgifter som du har sparat för en webbsida även när användningstiden för Norton 360 Online har löpt ut. Det gör du via menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet.

Så här skapar du en ny mapp:

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. Klicka på Skapa ny mapp i fönstret Redigera inloggningar.

4. Ange ett namn på mappen i textrutan Ange nytt mappnamn som finns i dialogrutan Ny mapp.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på Stäng.

Så här lägger du till en inloggning manuellt:

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. Klicka på Skapa ny inloggning i fönstret Redigera inloggningar.

4. Ange adressen till webbplatsen som du vill spara inloggningsuppgifterna till eller skriv ett namn i dialogrutan Ny inloggning.

Glöm inte bort att inleda webbadresser med http://.

5. Klicka på OK.

6. Ange användarnamnet i textrutan Ange nytt användarnamn i dialogrutan Användarnamn. Klicka sedan på OK.

7. Klicka på OK i dialogrutan Information.

I dialogrutan Information uppmanas du ange ett lösenord för den inloggning du har skapat.

8. I fönstret Redigera inloggningar skriver du sedan lösenordet för inloggningen i rutan Lösenord.

9. Klicka på Stäng.

10. Spara ändringarna genom att klicka på Ja i dialogrutan Spara.

Dialogrutan Spara visas bara om du har angett ett lösenord för inloggningen du skapade.

Ange ett lösenord för en inloggning som du har lagt till manuellt

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. Markera den inloggning du vill ange lösenord för under Inloggningar i fönstret Redigera inloggningar.

4. Klicka på Visa intill rutan Lösenord under Information.

Fönstret Bekräfta lösenordet för Identity Safe öppnas. Det här fönstret visas bara om du har ändrat säkerhetsnivån för Identity Safe-lösenordet till Begär lösenord innan inloggningsuppgifter fylls i i fönstret Lösenord och säkerhet.

5. Gör följande i fönstret Validera lösenordet för Identity Safe :

• Skriv ditt Identity Safe-lösenord i rutan Ange lösenord.

• Klicka på Bekräfta.

6. I fönstret Redigera inloggningar skriver du sedan lösenordet för inloggningen i rutan Lösenord.

7. Klicka på Stäng.

8. Klicka på Ja i bekräftelserutan för att spara ändringarna.

Så här tar du bort en inloggning eller mapp

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. Välj namnet på den webbplats eller mapp som du vill ta bort i fönstret Redigera inloggningar under Inloggningar.

4. Klicka på Ta bort.

5. Klicka på Ja i varningsdialogrutan.

6. Klicka på Stäng.

Spara inloggningar

Uppdatera lösenordet för inloggning

Logga in i och ut ur Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466271_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011