Konvertera flyttbar profil

Om du har lagrat Identity Safe-data på externa enheter från tidigare versioner av Norton 360 Online så kan du konvertera den flyttbara profilen till ett lokalt valv.

Fönstret Konvertera flyttbar Identity Safe-profil öppnas när du klickar på Logga in på Identity Safe innan du skapar ett lokalt valv. I fönstret uppmanas du att konvertera din flyttbara profil till lokalt valv eller skapa ett nytt valv.

Du har följande alternativ i fönstret Konvertera flyttbar Identity Safe-profil :

Konvertera din flyttbara Identity Safe-profil (Enhet: Enhet\)

Här kan du konvertera Identity Safe-data från den flyttbara profilen till ditt lokala valv.

Skapa en ny Identity Safe-profil

Här skapar du ett lokalt valv.

När du väljer det här alternativet öppnas fönstret Ställa in Identity Safe.

Om Identity Safe-valv

Skapa lokalt valv

Sammanfoga flyttbar profil med lokalt valv