Logga in på Identity Safe (lokal)

Du kan logga in på och ut från Identity Safe från följande delar av Norton 360 Online:

• Avsnittet Identity Safe i inställningsfönstret för Identitetsskydd.

• Norton-verktygsfältet

Logga alltid ut från Identity Safe för att hålla dina Identity Safe-data säkra när du är borta från datorn.

Du kan använda följande alternativ i fönstret Logga in på Identity Safe (lokal) :

Ange lösenordet

Här anger du Identity Safe-lösenordet för det lokala valvet.

Visa lösenordsledtråd

Ger dig åtkomst till lösenordsledtråden som du angav när du konfigurerade ditt lokala Identity Safe-valv.

Logga in

Logga in på ditt lokala valv.

Om Identity Safe

Om konfiguration av Identity Safe-profilen

Logga in i och ut ur Identity Safe

Skapa lokalt valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500774_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011