Identity Safe har installerats

I Identity Safe kan du skapa ett lokalt valv där du lagrar dina Identity Safe-data. Du kan skapa ett lokalt valv i fönstret Ställa in Identity Safe.

När du har skapat ett lokalt valv visas fönstret Identity Safe har installerats.

Du kan utföra följande åtgärder i fönstret Identity Safe har installerats :

Importera mina inloggningsuppgifter från Internet Explorer

Här kan du importera inloggningsuppgifter som är lagrade i webbläsaren Internet Explorer. Alternativet är markerat som standard.

Inaktivera webbläsarens lösenordshanterare (rekommenderas)

Här kan du inaktivera webbläsarens lösenordshanterare. Alternativet är markerat som standard.

Symantec rekommenderar att du låter det här alternativet vara markerat.

Du måste klicka på Klar längst ned i fönstret Identity Safe har installerats för att slutföra installationsprocessen.

Om Identity Safe

Om konfiguration av Identity Safe-profilen

Skapa lokalt valv

Importera inloggningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500769_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/09/2011