Konfigurera Identity Safe

Identity Safe hjälper dig att hantera känsliga personuppgifter och förbättrar säkerheten när du handlar på Internet. Identity Safe erbjuder en säker lagringsplats för personlig information som adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kreditkortsuppgifter.

Identity Safe-profilen är en säker lagringsplats för följande:

• Inloggningsuppgifter som användarnamn och lösenord för dina e-postkonton

• Personlig information som adress, födelsedatum och passnummer.

• Bankinformation som kortnummer och utgångsdatum.

Du kan se alla alternativ som Identity Safe erbjuder efter att du har installerat Identity Safe.

Du kan skapa ett lokalt valv och spara Identity Safe-uppgifter för vart och ett av dina Windows-användarkonton. De uppgifter som sparas och eventuella Identity Safe-inställningar är specifika för varje lokalt valv. Det går inte att komma åt uppgifter som sparats i ett användarkonto från ett annat konto. På det här sättet kan inga obehöriga komma åt dina uppgifter även om du delar dator med andra.

Om du har lagrat Identity Safe-data på externa enheter från tidigare versioner av Norton 360 Online så kan du konvertera den flyttbara profilen till ditt lokala valv. När du ansluter din externa enhet till datorn så innehåller menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet ett alternativ för att sammanfoga Identity Safe-data från din flyttbara profil till ditt lokala valv.

I fönstret Ställa in Identity Safe i Norton 360 Online kan du skapa ett Identity Safe-valv.

Du kan använda följande alternativ i fönstret Ställa in Identity Safe :

Skapa lösenord

Här skapar du ett lösenord för Identity Safe.

Bekräfta lösenord

Här bekräftar du lösenordet genom att skriva in det igen.

Klicka på Hur skapar jag ett starkt lösenord? för mer information.

Lösenordsledtråd

Här skriver du in en ledtråd till lösenordet som kan användas i fall du skulle glömma bort det.

Skapa

Här kan du skapa ett Identity Safe-valv.

Om Identity Safe

Om konfiguration av Identity Safe-profilen

Skapa lokalt valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500758_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 02/11/2011