Sammanfoga flyttbar profil med lokalt valv

Om du har lagrat Identity Safe-data på externa enheter från tidigare versioner av Norton 360 Online kan du sammanfoga den flyttbara profilen med ett lokalt valv. När du ansluter din externa enhet till datorn så innehåller Identity Safe -menyn i Norton-verktygsfältet ett alternativ för att sammanfoga Identity Safe-data från din flyttbara profil. Du kan sammanfoga data från den flyttbara profilen till ditt lokala valv.

Så här sammanfogar du Identity Safe-data från en flyttbar profil till ett lokalt valv

1. I Nortons verktygsfält i menyn Identity Safe klickar du på Sammanfoga flyttbara data (Enhet:\).

Det här alternativet visas bara om du ansluter en extern enhet med en flyttbar profil.

2. Klicka på Ja i dialogrutan som visas.

3. Klicka på Flyttbar profil (Enhet:\) i fönstret Importera Identity Safe-data under Importera data från:.

4. Ange lösenordet i rutan Lösenord.

5. Gör något av följande:

• Om du vill ta bort data från den flyttbara profilen efter importen markerar du Ta bort data efter sammanfogningen.

• Om du inte vill ta bort data från den flyttbara profilen efter importen avmarkerar du Ta bort data efter sammanfogningen.

Om Identity Safe-valv

Om att skapa Identity Safe-valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500631_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/11/2011