Ta bort lokalt valv

I Identity Safe kan du skapa ett lokalt valv där du sparar dina Identity Safe-data. Du kan skapa ett lokalt valv för varje Windows-användarkonto. Om du inte längre behöver de Identity Safe-data som lagras i ditt lokala valv kan du ta bort valvet. Om du tar bort det lokala valvet tas alla Identity Safe-data bort permanent.

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Identitetsskydd under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Ta bort data under Identity Safe.

4. Klicka på Ja i fönstret Varning.

5. Klicka på Verkställ i fönstret Inställningar.

6. Klicka på Stäng.

Om Identity Safe-valv

Om att skapa Identity Safe-valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500329_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011