Så här synkroniserar du ett lokalt valv med ett molnvalv

Du kan synkronisera dina Password Manager-uppgifter från ett lokalt valv med ett molnvalv. Om du flyttar data från ett lokalt valv till ett molnvalv tas alla data i det lokala valvet bort permanent.

De senaste versionerna av Norton Password Manager stöder endast funktionen för molnvalv. Om du har lokalt valv som skapats med tidigare versioner måste du flytta det lokala valvet till molnet. Det går inte att använda det lokala valvet längre. Du kan använda alternativet Sammanfoga i fönstret Använda molnet? om du vill flytta det lokala valvet till molnet.

Fönstret Använda molnet? är endast aktiverat om du har skapat ett lokalt valv.

Att flytta dina Norton Password Manager-uppgifter online ger följande fördelar:

• Du kan komma åt dina Password Manager-uppgifter från vilken dator som helst som

Datorn måste ha Norton Password Manager installerat samt vara ansluten till internet.

• Ger dig åtkomst till Password Manager-uppgifter på alla enheter via Norton Password Manager-webbplatsen.

• Det gör det enkelt att automatiskt synkronisera Norton Password Manager-uppgifter på flera olika datorer via ditt Norton-konto.

Du måste logga in på Norton för att flytta Norton Password Manager-data från ditt lokala valv till ett molnvalv.

Synkronisera valvinformation från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. På Norton Password Manager-inloggningsskärm klickar du på Logga in.

4. Ange ditt valvlösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på de tre prickarna i nedre högra hörnet av popupen.

6. Klicka på Synkronisera valv.

Synkronisera ett lokalt valv med ett molnvalv från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Online-säkerhet och klicka sedan på Password Manager.

3. Ange ditt lokala valvlösenord i fönstret Norton Password Manager och klicka på Öppna för att logga in till Password Manager-valvet.

4. Gå till fliken Allmänt i fönstret för Password Manager-inställningar och klicka på Konvertera till molnvalv-flöde.

Klicka på Ja i bekräftelserutan.

5. Ange det lokala valvlösenordet på inloggningsskärmen för valvet och logga in till ditt lokala valv.

6. I dialogrutan Använda molnet? klickar du på Ja, konvertera för att konfigurera ditt molnvalv om användaren klickar på Flytta till moln.

7. Ange uppgifter i fönstret Molnvalv: Norton-konto och klicka på Godkänn och registrera eller logga in till Norton.

8. När du har fått meddelandet om att konfigurationen är klar klickar du på Slutför.

9. Gör något av följande i dialogrutan Konfigurationen av molvalvet är klar :

• Klicka på Sammanfoga om du vill ta bort det lokala valvet och synkronisera det lokala valvet med molnvalvet.

• Klicka på Behåll båda om du vill behålla både det lokala valvet och molnvalvet.

10. Om du har olika lösenord till det lokala valvet och molnvalvet visas ett bekräftelsemeddelande i Norton. Välj något av följande alternativ:

• Klicka på Behåll befintligt lösenord om du vill behålla det lösenord som lagrats i molnvalvet.

• Klicka på Behåll importerat lösenord om du vill skriva över det lösenord som lagrats i molnvalvet med det lösenord som lagrats i det lokala valvet.

11. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500323
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 05/12/2019