Skapa lokalt valv

I Identity Safe kan du skapa ett lokalt valv där du sparar dina Identity Safe-data. Du kan skapa ett lokalt valv för varje Windows-användarkonto.

Skapa ett lokalt valv

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Identitetsskydd under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Installation av Identity Safe under Identity Safe.

4. Ange ett lösenord i rutan Skapa lösenord i fönstret Ställa in Identity Safe.

5. Ange lösenordet på nytt i fältet Bekräfta lösenord.

6. I rutan Lösenordsledtråd skriver du det nya lösenordet.

7. Klicka på Skapa.

8. I fönstret Identity Safe har konfigurerats klickar du på Klar.

Om Identity Safe-valv

Om att skapa Identity Safe-valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500320_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 02/11/2011