Om konfiguration av Identity Safe-profilen

Identity Safe hjälper dig att hantera känsliga personuppgifter och förbättrar säkerheten när du handlar på Internet. Funktionerna i Identity Safe-profilen ger en säker lagringsplats för personuppgifter som adress, inloggningsuppgifter, lösenord och bankinformation.

Identity Safe-profilen är en säker lagringsplats för följande:

• Inloggningsuppgifter som användarnamn och lösenord för dina e-postkonton

• Personuppgifter som adress, personnummer och passinformation.

• Bankinformation som kortnummer och utgångsdatum.

Du kan se alla alternativ som Identity Safe erbjuder efter att du har installerat Identity Safe.

I alla användarkonton i Windows går det att skapa ett lokalt valv och spara Identity Safe-data. De uppgifter som sparas och eventuella Identity Safe-inställningar är specifika för varje lokalt valv. Det går inte att komma åt uppgifter som sparats i ett användarkonto från ett annat konto. På det här sättet kan inga obehöriga komma åt dina uppgifter även om du delar dator med andra.

Om du har lagrat Identity Safe-data på externa enheter från tidigare versioner av Norton 360 Online så kan du konvertera den flyttbara profilen till ett lokalt valv. När du ansluter din externa enhet till datorn så innehåller menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet ett alternativ för att sammanfoga Identity Safe-data från din flyttbara profil till ditt lokala valv.

Logga in i och ut ur Identity Safe

Skapa lokalt valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500247_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 02/11/2011