Angivna nätverksinställningar

I fönstret Angivna nätverksinställningar kan du specificera principer som begränsar Internetanvändningen för Norton 360 Online. Du kan definiera hur mycket nätverksbandbredd Norton 360 Online får använda.

Du kan välja en kommunikationsprincip som passar din Internetanslutning. Om du har ett abonnemang med obegränsad tillgång till Internet kan du välja principen Obegränsad, så att Norton 360 Online ansluter till Symantecs servrar för att försäkra att datorn är fullständigt skyddad. Om du däremot tycker att Norton 360 Online använder för mycket av din Internetanslutning kan du begränsa användningen av Norton 360 Online. Funktionen Läge för bredbandsmätare hjälper dig hantera dataöverföringen mellan Norton 360 Online och din adapter.

Norton 360 Online ansluter till Internet via en adapter som ger åtkomst till nätverkets gateway. Adaptern finns antingen på din dator eller på en anslutande enhet. Anslutande enhet kan vara en 3G-telefon, ett Internetdatakort eller ett trådlöst nätverkskort. I Läge för bredbandsmätare kan du ange en princip för varje adapter som Norton 360 Online använder för att ansluta till Internet.

I fönstret Angivna nätverksinställningar finns en lista med alla adaptrar som Norton 360 Online använder för att ansluta till Internet.

Du kan specificera en av följande principer för varje adapter som Norton 360 Online använder för att ansluta till Internet:

Obegränsad

Låter Norton 360 Online använda så mycket nätverksbandbredd som behövs för att ge ett fullständigt skydd.

Symantec rekommenderar att du väljer alternativet Obegränsad för den adapter datorn använder som standard. Den här åtgärden försäkrar att Norton 360 Online får de senaste virusdefinitionerna och programuppdateringarna, vilket ger ett fullständigt skydd.

Endast kritiska uppdateringar

Låter Norton 360 Online ansluta till Internet endast för att ta emot kritiska produktuppdateringar och virusdefinitioner.

Om du har en begränsad Internetanslutning kan du välja alternativet Endast kritiska uppdateringar för att försäkra dig om att datorn skyddas från olika säkerhetshot.

Ingen trafik

Blockerar Norton 360 Online från att ansluta till Internet. Om du väljer den här principen kan Norton 360 Online inte ta emot kritiska virusdefinitioner och programuppdateringar, vilket kan leda till potentiella faror och virusattacker.

Fönstret Angivna nätverksinställningar visar följande information:

Adapter

Visar vilka adaptrar som Norton 360 Online använder för att ansluta till Internet.

Princip

Visar nätverksprincipen för varje adapter.

Du kan ange olika nätverksprinciper för varje adapter som finns i listan i fönstret Angivna nätverksinställningar.

Används

Visar vilka adaptrar som Norton 360 Online använder för att ansluta till Internet.

En kryssruteikon visar vilken adapter som används för närvarande.

Om Läge för bredbandsmätare

Inaktivera och aktivera Läge för bredbandsmätare

Definiera Internetanvändningen för Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476850_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 22/04/2011