Lägg till port som ska skyddas

I fönstret Lägg till port att skydda kan du lägga till en e-postport i Skyddade portar.

Symantec rekommenderar att du kontrollerar POP3- och SMTP-portnumren för ditt e-postprogram för att försäkra dig om att dina e-postmeddelanden är skyddade. Vanligtvis får du e-postprogrammets portnummer från din Internetleverantör. Om portnumren skiljer sig från standardportarnas SMTP- och POP3-nummer måste du lägga till portarna i Skyddade portar.

Följande alternativ finns:

Porttyp

Ange kommunikationsprotokollet för e-post. Följande alternativ finns:

• POP3

Välj det här alternativet om e-postporten använder det inkommande POP3-protokollet.

• SMTP

Välj det här alternativet om e-postporten använder det utgående SMTP-protokollet.

Port

Ange e-postportens nummer.

Portnumret måste vara mellan 1 och 65535. Det går inte att lägga till en port som redan skyddas av Norton 360 Online.

Du kan endast lägga till portnummer som inte har tilldelats andra protokoll av IANA (Internet Assigned Numbers Authority). De standardportar som IANA har tilldelat andra protokoll är blockerade. Mer information finns på IANA:s webbplats.

Om konfiguration av POP3- och SMTP-portar

Lägga till POP3- och SMTP-portarna i Skyddade portar

Ta bort en e-postport från Skyddade portar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476834_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 18/10/2011