Skyddade portar

Alternativet Skyddade portar låter dig konfigurera Norton 360 Online att skydda ditt e-postprograms inkommande POP3-portar och utgående SMTP-portar.

Norton 360 Online konfigurerar ditt e-postprogram automatiskt så att du har skydd mot virus och andra säkerhetshot. Norton 360 Online stöder alla e-postkonton som använder icke-SSL-baserade kommunikationsprotokoll för POP3 och SMTP. Norton 360 Online söker också igenom alla inkommande och utgående e-postmeddelanden.

Norton 360 Online skyddar standardportarna POP3 och SMTP automatiskt. Symantec rekommenderar att du kontrollerar POP3- och SMTP-portnumren för ditt e-postprogram för att försäkra dig om att dina e-postmeddelanden är skyddade. Om de inte är dina standardportar bör du lägga till dem i fönstret Skyddade portar. Norton 360 Online låter dig konfigurera POP3- och SMTP-portarna för skydd av e-post.

Du kan endast lägga till portnummer som inte har tilldelats andra protokoll av IANA (Internet Assigned Numbers Authority). De standardportar som IANA har tilldelat andra protokoll är blockerade. Mer information finns på IANA:s webbplats.

Om konfiguration av POP3- och SMTP-portar

Lägga till POP3- och SMTP-portarna i Skyddade portar

Ta bort en e-postport från Skyddade portar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476828_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011