Definiera Internetanvändningen för Norton 360 Online

Om du tycker att Norton 360 Online använder för mycket av din Internetanslutning kan du begränsa Internetanvändningen för Norton 360 Online. Du kan ange en princip för varje adapter som Norton 360 Online använder för att ansluta till Internet.

I fönstret Angivna nätverksinställningar finns en lista med alla adaptrar som datorn använder för att ansluta till Internet. Du kan se status för varje adapter som används för närvarande. Nätverksprincipen anger hur mycket nätverksbandbredd som Norton 360 Online får använda.

Definiera Internetanvändningen för Norton 360 Online

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. I raden Läge för bredbandsmätare flyttar du Av / -reglaget åt vänster till .

4. Klicka på Konfigurera.

I fönstret Angivna nätverksinställningar finns en lista med alla adaptrar som Norton 360 Online använder för att ansluta till Internet.

5. Klicka på listrutan under kolumnen Princip intill den adapter som du installera en princip för.

6. Välj något av följande alternativ:

• Obegränsad

Låter Norton 360 Online använda så mycket nätverksbandbredd som behövs för att ge ett fullständigt skydd.

• Endast kritiska uppdateringar

Låter Norton 360 Online ansluta till Internet endast för att ta emot kritiska produktuppdateringar och virusdefinitioner.

Om du har en begränsad Internetanslutning kan du välja alternativet Endast kritiska uppdateringar för att försäkra dig om att datorn skyddas från olika säkerhetshot.

• Ingen trafik

Blockerar Norton 360 Online från att ansluta till Internet. Om du väljer den här principen kan Norton 360 Online inte ta emot kritiska virusdefinitioner och programuppdateringar, vilket kan leda till potentiella faror och virusattacker.

7. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

8. Klicka på Stäng i fönstret Mina nätverksinställningar.

Om Läge för bredbandsmätare

Inaktivera och aktivera Läge för bredbandsmätare

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476820_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011