Inaktivera och aktivera Läge för bredbandsmätare

Du kan ange principer som begränsar Internetanvändningen för Norton 360 Online. Om du inte vill begränsa Internetanvändningen för Norton 360 Online kan du inaktivera Läge för bredbandsmätare.

Om du däremot tycker att Norton 360 Online tar upp för mycket nätverksbandbredd kan du aktivera Läge för bredbandsmätare. Du kan sedan ange principer som begränsar Internetanvändningen för Norton 360 Online. Norton 360 Online ansluter till Internet baserat på den princip du anger i fönstret Angivna nätverksinställningar. Som standard är Läge för bredbandsmätare aktiverat.

Inaktivera Läge för bredbandsmätare

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. I raden Läge för bredbandsmätare flyttar du reglaget / Av åt höger till Av.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Aktivera Läge för bredbandsmätare

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. I raden Läge för bredbandsmätare flyttar du reglaget / Av åt vänster till .

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Om Läge för bredbandsmätare

Definiera Internetanvändningen för Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476814_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2011