Ta bort en e-postport från Skyddade portar

Om du inte vill att Norton 360 Online ska skydda en port kan du ta bort den porten i fönstret Skyddade portar.

Norton 360 Online skyddar automatiskt standardportarna SMTP-port 25 och POP3-port 110. Du kan inte ta bort dessa standardportar.

Så här tar du bort en e-postport från Skyddade portar

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Skyddade portar på fliken Filtrera.

4. I fönstret Skyddade portar klickar du på den port du vill ta bort och sedan på Ta bort.

5. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

6. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.

Om konfiguration av POP3- och SMTP-portar

Lägga till POP3- och SMTP-portarna i Skyddade portar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476808_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011