Lägga till POP3- och SMTP-portarna i Skyddade portar

Norton 360 Online stöder alla e-postprogram som använder kommunikationsprotokollen POP3 eller SMTP med standardportar. Om ditt e-postprogram inte är konfigurerat med standardportarna kan du konfigurera dina POP3- och SMTP-portar manuellt.

POP3- och SMTP-portnummer måste skyddas för att garantera e-postskydd. Om POP3- och SMTP-portnumren inte är standardportar rekommenderar Symantec att du lägger till portnumren i fönstret Skyddade portar.

Lägga till POP3- och SMTP-portarna i Skyddade portar

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Skyddade portar på fliken Filtrera.

4. Klicka på Lägg till i fönstret Skyddade portar.

5. Gör något av följande i fönstret Lägg till port för skydd i listrutan Porttyp :

• Klicka på POP3 för att lägga till porten för inkommande e-post.

• Klicka på SMTP för att lägga till porten för utgående e-post.

6. Ange portnumret i rutan Port.

Portnumret måste vara mellan 1 och 65535.

7. Klicka på OK.

8. I fönstret Skyddade portar klickar du på Verkställ och sedan på OK.

9. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.

Om konfiguration av POP3- och SMTP-portar

Ta bort en e-postport från Skyddade portar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476805_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011