Om konfiguration av POP3- och SMTP-portar

Norton 360 Online konfigurerar ditt e-postprogram automatiskt så att du har skydd mot virus och andra säkerhetshot. Norton 360 Online stöder alla e-postkonton som använder icke-SSL-baserade kommunikationsprotokoll för POP3 och SMTP. Norton 360 Online söker också igenom alla inkommande och utgående e-postmeddelanden.

Norton 360 Online låter dig konfigurera POP3- och SMTP-portarna för skydd av e-post. Vanligtvis får du e-postprogrammets portnummer från din Internetleverantör. Om SMTP- och POP3-portnumren för ditt e-postprogram skiljer sig från standardportnumren måste du konfigurera Norton 360 Online.

Symantec rekommenderar att du kontrollerar POP3- och SMTP-portnumren för ditt e-postprogram för att försäkra dig om att dina e-postmeddelanden är skyddade. Om de inte är dina standardportar bör du lägga till dem i fönstret Skyddade portar. Du kan konfigurera alternativet Skyddade portar genom att gå till huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan klicka på Inställningar > AntiSpam > Filtrera > Skyddade portar > Konfigurera.

Om du inte vill att Norton 360 Online ska skydda en port kan du ta bort den porten i fönstret Skyddade portar.

Du kan inte ta bort standardportarna SMTP-port 25 och POP3-port 110. Norton 360 Online skyddar dessa standardportar automatiskt.

Lägga till POP3- och SMTP-portarna i Skyddade portar

Ta bort en e-postport från Skyddade portar

Om inställningar för virusskydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476802_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011