Strömkälla

Fönstret Strömkälla låter dig välja vilken strömkälla Norton 360 Online ska använda för att utföra Norton-uppgifter.

Norton-uppgifter är åtgärder som Norton 360 Online utför i bakgrunden när datorn är inaktiv. Norton-uppgifter inkluderar snabbsökning, automatisk LiveUpdate, Norton Community Watch, Norton Insight, fullständig systemsökning, Insight-optimering och pulsuppdateringar. Norton 360 Online förbrukar mer ström när Norton-uppgifterna utförs. Som standard utför Norton 360 Online endast åtgärderna om datorn är ansluten till en extern strömkälla. Om datorn drivs med batteri utför Norton 360 Online inte Norton-uppgifterna. Det bidrar till att datorns batteri håller längre.

Välj något av följande alternativ:

Extern

Norton-uppgifterna körs endast om datorn använder en extern strömkälla.

Om du väljer det här alternativet utför Norton 360 Online Norton-uppgifterna när datorn är inaktiv och ansluten till en extern strömkälla.

Extern och batteri

Norton-uppgifterna körs oavsett om datorn använder en extern strömkälla eller drivs med batteri.

Om du väljer det här alternativet utför Norton 360 Online Norton-uppgifterna när datorn är inaktiv. Det spelar ingen roll vilken typ av strömkälla datorn använder.

Du kan konfigurera strömkällan för varje Norton-uppgift.

Om Strömkälla

Konfigurera strömkällan

Om Norton-uppgifter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476799_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/04/2011