Konfigurera strömkällan

Du kan välja vilken strömkälla som Norton 360 Online ska använda för att utföra Norton-uppgifter när datorn är inaktiv. Norton-uppgifter är åtgärder som Norton 360 Online utför i bakgrunden när datorn är inaktiv.

Som standard utför Norton 360 Online endast åtgärderna om datorn är ansluten till en extern strömkälla. Du kan konfigurera strömkällan för varje Norton-uppgift.

Konfigurera strömkällan

1. Klicka på Prestanda i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Norton-uppgifter på vänster sida i fönstret Prestanda.

3. I fönstret Norton-uppgifter, under kolumnen Strömkälla, klickar du på länken Konfigurera för den Norton-uppgift vars strömkälla du vill konfigurera.

4. Välj något av följande i fönstret Strömkälla :

• Extern

Norton-uppgiften körs endast när datorn använder en extern strömkälla.

• Extern och batteri

Norton-uppgiften körs oavsett om datorn använder en extern strömkälla eller drivs med batteri.

Om du väljer det här alternativet utför Norton 360 Online Norton-uppgifterna när datorn är inaktiv. Det spelar ingen roll vilken typ av strömkälla datorn använder.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på Stäng i fönstret Norton-uppgifter.

Om Strömkälla

Om Norton-uppgifter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54476738_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/04/2011