Hitta Norton-produktnyckeln

Beroende på din situation kan du hitta din produktnyckel på olika sätt. Det bästa sättet är att hämta den via ditt Norton-konto.

I de flesta fall behöver du inte produktnyckeln för att uppdatera din Norton-prenumeration. Om din Norton-produkt har upphört eller visar felaktigt antal prenumerationsdagar, så kanske du måste ladda ner produkten från ditt konto som den aktuella prenumerationen är kopplad till.

Ladda ner och installera Norton

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

3. Klicka på Ladda ner Norton i fönstret Installation av Norton.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn för att visa nedladdade filer och klicka på filen som du laddade ner.

• Chrome: Klicka på den nedladdade filen som visas längst ned i det vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton är nu installerat och aktiverat.

Så här hittar du din produktnyckel

• Du kan hitta produktnyckeln utifrån det sätt som du fick Norton-produkten. Välj något av följande: