Hitta Norton-produktnyckeln

Beroende på din situation kan du hitta din produktnyckel på olika sätt. I de flesta fall behöver du inte produktnyckeln för att uppdatera Norton-prenumerationen. Om Norton Device Security-produkten har upphört eller visar felaktigt antal prenumerationsdagar så kanske du måste ladda ner produkten från det konto som den aktuella prenumerationen är kopplad till. Mer information finns i Ladda ner och installera Norton-produkten från ditt konto.

Om du ser meddelandet "Ogiltig produktnyckel" vid aktivering kan du läsa Meddelande "Ogiltig produktnyckel".

Om du kommer från Kina, Japan eller Korea finns produktnyckeln i det andra e-postmeddelandet som skickas med information om köpet.

Så här hittar du din produktnyckel

Du kan hitta produktnyckeln utifrån det sätt som du fick Norton-produkten. Välj något av följande:

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Om du ser meddelandet "Fel 2: Aktiveringsnyckel känns inte igen..." när du aktiverar Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate ska du läsa Fel: "Fel 2: Aktiveringsnyckel känns inte igen..." vid aktivering av Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Logga in på ditt konto.

2. Du hittar produktnyckeln på sidan Min prenumeration under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Anteckna eller kopiera produktnyckeln.

3. Öppna Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

4. Klicka på Aktivera nu.

5. Ange produktnyckeln för Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate och klicka på Aktivera nu.

Om du ser några fel under aktiveringen är det troligt att produktnyckeln du har angett är felaktig eller för en annan produkt. Kontrollera om produktnyckeln är korrekt angiven och försök aktivera igen.

Norton-konto

1. Klicka på Hjälp > Mitt Norton högst upp i Nortons produktfönster.

Om du inte kan starta Norton-produkten kan du gå direkt till ditt Norton-konto.

2. Välj Norton-produkt på fliken Min prenumeration.

Kopiera produktnyckeln.

Norton Online Store

Om du laddade ner produkten från Norton Online Store så finns produktnyckeln eller anvisningarna om hur du får tag i produktnyckeln i e-postmeddelandet med bekräftelsen.

Om du har köpt produkten från Online Store i Hongkong kan du läsa Hitta produktnyckeln för den Norton-produkt som jag köpte från Norton Online Store i Hongkong .

Återförsäljarens kort

Om du har köpt en paketerad produkt via internet eller hos en lokal återförsäljare så finns produktnyckeln på insidan av paketet eller tryckt på ett kort i paketet.

Tredje parts webbplats

Leta efter produktnyckeln i bekräftelsemeddelandet som du fick när du beställde produkten. Titta i skräppostfiltermappen om du inte kan hitta bekräftelsemeddelandet i din inkorg.

Tjänsteleverantör

Du kan ha fått en PIN-kod från tjänsteleverantören för att aktivera produkten, eller så loggar du in på tjänsteleverantörens portal för att ladda ner och installera Norton-produkten.

Mer information finns i Installera Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

Datorverkstaden TechBench

Om Norton-produkten är köpt från TechBench lagras Norton-produktnyckeln i ditt Norton-konto när du har slutfört produktaktiveringen. TechBench tillhandahåller också ett Norton-produktaktiveringskort där Norton-produktnyckeln är tryckt.

Ladda ner och installera Norton-produkten

Ladda ner och installera Norton-produkten från ditt konto

1. Logga in på ditt konto.

2. Om du inte redan är inloggad på ditt konto uppmanas du att logga in. Ange e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.

3. I fönstret Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• För Windows: Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

• För Mac: Tryck på Kommando + Option + L för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.

För mer information kan du kontakta Kundtjänst och support.