Konfigurera Skydd vid start

Funktionen Skydd vid start ökar säkerhetsnivån från och med att du slår på datorn. Så fort du slår på datorn startar Norton 360 Online Auto-Protect, och alla drivrutiner och plugin-program som behövs börjar aktiveras. Den här funktionen gör att du får en högre säkerhetsnivå från det att du startar datorn.

Konfigurera Skydd vid start

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Antivirus i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på en av inställningarna på raden Skydd vid start. Följande alternativ finns:

• Aggressiv

• Normal

• Av

4. Klicka på Verkställ och därefter på Stäng.

Om skydd vid start

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54348500_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/08/2011