Om skydd vid start

Funktionen Skydd vid start ökar säkerhetsnivån från och med att du slår på datorn. Det ger en högre säkerhetsnivå eftersom alla komponenter som behövs för att datorn ska vara skyddad startas på en gång när du startar datorn.

Om du vill skydda datorn vid start måste du konfigurera alternativet Skydd vid start. Du kommer åt alternativet Skydd vid start genom att gå till huvudfönstret i Norton 360 Online och klicka på Inställningar > Antivirus > Automatiskt skydd.

Du har följande inställningsalternativ för Skydd vid start :

• Aggressiv

Ger maximalt skydd när du startar datorn.

Det här alternativet ger dig komplett skydd redan från det att datorn startas i och med att Auto-Protect startas samtidigt.

• Normal

Ger förbättrat skydd under datorns starttid utan att det går långsammare att starta.

Om du väljer det här alternativet så startas drivrutinerna och plugin-programmen när datorn startas, före den tidsgräns som har angetts för dem. Alternativet säkerställer både bättre prestanda vid start och en hög säkerhetsnivå.

• Av

Stänger av funktionen Skydd vid start.

Om du stänger av alternativet Skydd vid start får datorn en lägre skyddsnivå.

Konfigurera Skydd vid start

Om inställningar för virusskydd