Lägga till objekt i Undantagna signaturer

Om du vill utesluta en säkerhetsrisk från sökningar måste du lägga till den specifika säkerhetsrisken i fönstret Undantagna signaturer. Du kan välja en känd risk efter namn och lägga till den i listan.

Om du utesluter en känd säkerhetsrisk från sökningar med Norton 360 Online får datorn en lägre skyddsnivå. Du bör endast utesluta objekt om du är säker på att de inte är smittade.

Lägga till en signatur till Undantagna signaturer

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Antivirus i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på fliken Sökningar och risker i fönstret Antivirus.

4. Klicka på Konfigurera på raden Signaturer att undanta från alla identifieringar under Undantag/låga risker.

5. Klicka på Lägg till i fönstret Undantagna signaturer.

6. Klicka på en säkerhetsrisk som du vill utesluta i fönstret Säkerhetsrisker och sedan på Lägg till.

7. Klicka på Lägg till i fönstret Undantagna signaturer och sedan på OK.

8. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.

Om Undantagna signaturer

Om Undantag i realtid

Om sökning i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54298598_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/08/2011