Om Undantagna signaturer

Norton 360 Online låter dig välja och utesluta specifika säkerhetsrisker från Norton 360 Online-sökningar. Du ska bara utesluta en risk från sökningar med Norton 360 Online om du har ett särskilt behov av programmet. Om exempelvis ett annat program är beroende av ett säkerhetsriskprogram för att fungera, kan du välja att behålla programmet på datorn. Du kan även välja att inte bli underrättad om programmet i framtida sökningar.

Om du utesluter en känd säkerhetsrisk från sökningar med Norton 360 Online får datorn en lägre skyddsnivå. Du bör endast utesluta objekt om du är säker på att de inte är smittade.

Om du vill utesluta en säkerhetsrisk från sökningar måste du lägga till den specifika säkerhetsrisken i fönstret Undantagna signaturer. Fönstret Undantagna signaturer innehåller en lista med alla säkerhetsrisker som kan uteslutas från Norton 360 Online-sökningar. För varje säkerhetsrisk kan du visa information om risken, och vilken effekt risken har på datorn.

Du kan lägga till säkerhetsrisker i fönstret Undantagna signaturer genom att gå till huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan klicka på Inställningar > Antivirus > Sökningar och risker > Undantag/låga risker > Signaturer att undanta från alla identifieringar > Konfigurera.

Lägga till objekt i Undantagna signaturer

Om SONAR-skydd

Inaktivera och aktivera SONAR-skydd