Skapa ett Norton-konto

Om du vill använda Norton måste du använda ett befintligt Norton-konto eller skapa ett nytt. I fönstret Skapa ett Norton-konto kan du skapa ett nytt Norton-konto. Du måste läsa och godkänna Symantecs sekretesspolicy för att skapa ett Norton-konto.

I fönstret Skapa ett Norton-konto finns följande alternativ:

Land/Region

Välj land eller region.

Förnamn

Ange förnamn.

Efternamn

Ange efternamn.

E-postadress

Visar e-postadressen som du angav tidigare.

Norton skickar alla meddelanden till den här e-postadressen. Du måste ange den här e-postadressen varje gång du loggar in på ditt Norton-konto.

Skriv in e-postadressen en gång till

Bekräfta att e-postadressen du angav är korrekt genom att skriva den igen.

Lösenord

Ange lösenordet till ditt Norton-konto.

Lösenord är skiftlägeskänsliga (skiljer mellan stora och små bokstäver) och kan innehålla 6 till 50 tecken.

Skriv in lösenordet en gång till

Bekräfta att lösenordet du angav är korrekt genom att skriva det igen.

Om ditt Norton-konto

Skapa ett Norton-konto

Åtkomst till Norton-kontot

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54033530_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 19/06/2017