Uppdatera dina Norton-kontoinställningar

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Klicka här för att få veta hur.

I den här artikeln hittar du vanliga situationer där du kan behöva hjälp med hantering av Norton-kontot:

• Nedladdning, installation och överföring av Norton-tjänsten

• Ändring av e-postadress eller lösenord för Norton, eller uppdatering av faktureringsinformation och kreditkortsuppgifter

• Hur du tackar ja eller nej till Nortons automatiska förnyelse eller konfigurerar e-postinställningar

Ladda ner och installera

Klicka på nedanstående länk och följ anvisningarna för att få hjälp med att ladda ner, installera och överföra Norton-tjänsten.

Kunder i Asien : Om du har köpt Norton-prenumerationen i någon Norton Online Store i Asien uppmanas du att bekräfta ditt köp.

Kontoinställningar

Klicka på nedanstående länk och följ anvisningarna för att få hjälp med att ändra e-postadressen för Norton-kontot, lösenordet eller faktureringsinformation som kreditkortsuppgifter och faktureringsadress.

Automatiska fakturerings- och e-postinställningar

Klicka på nedanstående länk och följ anvisningarna för att få hjälp med att välja bort Nortons automatiska förnyelsetjänst eller ändra e-postsinställningar.

Besök Norton-support-webbplatsen om du har andra frågor.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54033503_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 15/04/2017