Andra produkter

Uppdatera kontouppgifterna

Använd informationen nedan för att uppdatera kontouppgifterna. Om du har glömt lösenordet eller har problem med att få återställningsmeddelandet via e-post kan du läsa Återställ lösenordet för kontot.

Om du skapade kontot med en gammal e-postadress och inte har tillgång till den gamla e-postadressen ska du kontakta Kundtjänst och support för hjälp.

Kontakta Kundtjänst och support om du har andra frågor.

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 06/01/2021