Ta reda på hur många enheter du kan skydda med din Norton-prenumeration

De flesta Norton-produkter kan installeras på 3, 5 eller 10 enheter. Om du köper en ny Norton-produkt och vill veta hur många enheter du kan installera produkten på, ska du gå till Norton Online Store. Licensinformationen för alla Norton-produkter visas i Norton Online Store.

Om du redan har köpt och installerat Norton kan du ta reda på licensinformationen via ditt Norton-konto.

Hitta antalet tillgängliga licenser

1. Logga in på Norton för att visa licensinformationen.

2. Klicka på Norton-produkten på fliken Min prenumeration.

3. Granska antalet licensierade enheter som finns för installation.