Fel: "C:\Program\[produktnamn]\Engine\{versionsnummer}\uiStub.exe. Den angivna sökvägen finns inte" visas när jag startar Norton 360 version 4.0

Åtgärda problemet genom att avinstallera och sedan installera om Norton 360 version 4.0. Ladda ner och kör Norton avinstallationsverktyg för att avinstallera Norton 360 version 4.0.

STEG 1

Spara din produktnyckel

Om du har laddat ned produkten från din Internetleverantör har du ingen produktnyckel. Hoppa i så fall över det här steget och fortsätt med steg 2.

Om du har cd-versionen finns produktnyckeln angiven på baksidan av cd-fodralet. Om du istället laddade ned produkten finns koden i e-postmeddelandet som Symantec skickade som bekräftelse. När du har antecknat produktnyckeln går du till steg 2.

1. Kontrollera att datorn är ansluten till Internet.

2. Starta Norton 360.

Om du inte kan starta Norton-produkten kan du gå till Norton Account-sidan och spara din produktnyckel.

http://www.myNortonAccount.com

3. Klicka på Min konto, och sedan på Öppna Norton Account

4. Gör något av följande:

• Om du inte redan har skapat ett Norton Account, ange din e-postadress och följ anvisningarna på skärmen.

• Klicka på Logga in i det övre högra hörnet av Norton Account-sidan. Ange din e-postadress och lösenordet till ditt Norton Account och klicka sedan på Logga in.

5. Gå till produktlistan och klicka på den Norton-produkt som du vill spara produktnyckeln för.

6. Notera produktnyckeln.

7. Logga ut från Norton Account.

STEG 2

Ladda ner och kör BUdump.exe

1. Ladda ner BUdump.exe.

LADDA NER

2. Klicka på Spara.

Spara filen på skrivbordet i Windows.

3. Dubbelklicka på BUdump.exe-filen på skrivbordet.

4. Klicka på Kör.

BUdump.exe körs snabbt och tyst.

STEG 3

Ladda ned och kör Nortons avinstallationsverktyg

Norton avinstallationsverktyg avinstallerar Norton 2003 och senare produkter, Norton 360 samt Norton SystemWorks 12.0 från datorn. Kontrollera att du har installations-cd-skivorna eller de nedladdade installationsfilerna för alla Norton-produkter som du vill installera igen innan du går vidare. Om du har pcAnywhere eller WinFAX avinstallerar du dem med hjälp av Lägg till/Ta bort program innan du kör Nortons avinstallationsverktyg. Om du använder ACT! eller WinFax bör du säkerhetskopiera dessa databaser och avinstallera dessa produkter.

1. Ladda ned Nortons avinstallationsverktyg.

Spara filen på skrivbordet i Windows.

LADDA NED

2. Dubbelklicka på ikonen Norton Removal Tool på skrivbordet i Windows.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

4. Starta om datorn.

Datorn kan startas om mer än en gång och du måste eventuellt upprepa vissa steg när den har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53464070_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 03/02/2011