Om testversioner

Testversioner är ett sätt att prova Norton-tjänster innan du köper dem. När du beställer testversionen uppmanas du att lämna uppgifter om ditt betal-/kreditkort. Du debiteras inga avgifter av Norton under testperioden. Under den tiden kan du installera och aktivera tjänsten och använda alla funktioner i Norton-tjänsten. Om du är nöjd med Norton kan du fortsätta använda tjänsten och i slutet av testperioden förlängs skyddet automatiskt med ett helt år.

Om du inte är helt nöjd med din tjänst kan du tacka nej när som helst under den kostnadsfria testperioden. Om du vill avbryta testversionen går du till Prenumerationer och flyttar reglaget för Automatisk förnyelse till AV.

Om du har debiterats för ett helt års skydd ska du kontakta din regionala/lokala kundsupportrepresentant och begära återbetalning inom 60 dagar. När återbetalningen har behandlats justeras även tiden för Norton-prenumerationen. När du har fått återbetalningen, har din prenumeration avslutats och din enhet har inte längre något skydd.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371932_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 27/03/2018