Om Nortons automatiska förnyelsetjänst

Nortons automatiska förnyelsetjänst är ett snabbt och bekvämt sätt att skydda dig mot de senaste säkerhetshoten genom att dina Norton-prenumerationer förnyas automatiskt innan de upphör att gälla. Den här tjänsten innefattar fortlöpande uppdateringar och skydd år efter år. Om du har registrerat dig för en månadsprenumeration på Norton-tjänsten får du skydd månad för månad. Om du registrerar dig för tjänsten blir du meddelad av Symantec innan din årsprenumeration eller månadsprenumeration löper ut och innan du får en faktura.

Med Nortons automatiska förnyelsetjänst får du följande fördelar:

• Datorn skyddas fortlöpande av Norton mot virus, hackare och de senaste hoten på internet.

• Oavbrutet skydd, år efter år eller månad efter månad.

• Senaste produktfunktionerna för berättigade tjänster så snart de finns tillgängliga.

Du kan avbryta Nortons automatiska förnyelsetjänst när som helst genom att stänga av funktionen. Så här inaktiverar eller aktiverar du Automatisk förnyelse för Norton-prenumerationen

Nortons automatiska förnyelsetjänst är tillgänglig för alla prenumerationsbaserade tjänster för kunder i USA, Kanada, Europa, Mellanöstern, Afrika, Latinamerika och Asien inklusive Stillahavsområdet.

Om du köpte Norton-prenumerationen i någon Norton Online Store i Asien hanterar du inställningarna för automatisk förnyelse direkt på den asiatiska onlinebutikens webbsida.Automatisk förnyelse i Asien

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371868_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 11/04/2017