Om meddelandefunktionen

Norton Management meddelar dig när de enheter du hanterar behöver åtgärdas. Meddelandena skickas till den e-postadress du använder för att logga in på Norton Management. När du har fått ett meddelande kan du logga in på Norton Management och vidta lämpliga åtgärder.

Du kan konfigurera Norton Management så att du får ett meddelande i följande situationer:

• Om en enhet är utsatt för hot.

• Om din enhet tas bort från Norton Management via fjärråtkomst.

• Om din Norton-produkt avinstalleras via fjärråtkomst.

Om Norton Management

Konfigurera meddelandefunktionen

Om säkerhetsstatusindikatorerna på sidan Mina enheter

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371859_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 28/11/2012