Visa orderhistorik

Du kan visa orderhistoriken för alla Norton-tjänster som du har köpt i avsnittet Orderinformation på sidan Kontoinställningar. För varje prenumeration du har köpt kan du visa information som orderdatum, ordernummer, produkt-/tjänstnamn, orderstatus, betalningsstatus, erlagt belopp, fakturan och status för automatisk förnyelse. Du kan klicka på ordern för att visa en orderöversikt.

Visa orderhistorik

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Klicka på Norton-ordern på sidan Orderinformation.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371708_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 15/04/2017