Följ upp säkerhetsstatusindikatorerna på sidan Enheter

Om enheten stöter på ett säkerhetsproblem så visar Norton ett rött kryss över enheten. Med alternativet Åtgärda nu kan du lösa säkerhetshoten på enheten genom att använda Norton-kontot. När du har åtgärdat säkerhetsproblemen ändras det röda krysset (x) på enheten till en grön bockmarkering.

Följ upp säkerhetsindikatorer

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Klicka på Upptäckta problem på sidan Enheter under enhetens namn.

Du kan behöva bläddra för att hitta en specifik enhet. När säkerhetsproblemen är lösta ändras enhetens status från ett rött kryss (x) till en grön bockmarkering.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371176_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 11/04/2017