Visa enhetens säkerhetsstatus

Med Norton kan du se enhetens säkerhetsstatus via fjärråtkomst. Du kan visa enhetens säkerhetsstatus och lösa säkerhetsproblem via Norton-kontot var du än befinner dig i världen. Färgen på enhetens statusikon visar dess aktuella säkerhetsstatus. En skyddad enhet visas med en grön bockmarkering och en enhet med säkerhetsproblem visas med ett rött kryss (x).

Visa enhetens säkerhetsstatus

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Du kan se enhetens säkerhetsstatus på sidan Enheter och vidta lämpliga åtgärder för att se till att enheten förblir skyddad.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371173_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 11/04/2017