Avinstallera en Norton-tjänst från en enhet

Du kan avinstallera Norton från dina hanterade enheter. Om du använder en äldre version av en Norton-produkt kan du inte avinstallera tjänsten med fjärrhantering från Norton-kontot förrän du uppgraderar till den senaste versionen.

När du har avinstallerat en Norton-tjänst från din enhet kan du använda samma produktnyckel för att installera Norton-tjänsten på en annan enhet. Du kan installera och använda tjänsten på valfri enhet under det antal dagar som återstår av din prenumeration på produkten. Anta exempelvis att du har 100 dagar kvar på din prenumeration när du avinstallerar tjänsten från din enhet. I detta fall kan du installera samma tjänst på valfri enhet med samma produktnyckel och använda tjänsten i 100 dagar.

Kontrollera att enheten är ansluten till internet när du försöker avinstallera en Norton-tjänst med Norton-kontot.

Om din enhet inte är ansluten till internet så slutför Norton avinstallationsprocessen nästa gång enheten ansluts till internet.

Avinstallera en Norton-tjänst från en enhet

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. På sidan Enheter klickar du på ellipsikonen (...) som finns under den enhet som du vill ta bort från Norton.

3. Klicka på Hantera licens i menyn som visas.

4. På skärmen Hantera Enhet klickar du på Ta bort Norton och sedan klickar du på Nästa.

5. På bekräftelseskärmen klickar du på Ja.

6. På skärmen Norton borttagen klickar du på Klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/03/2018